IĞDIR / TUZLUCA - Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner İlkokulu

Nis

Okulumuz öğrencileri ilçemizde düzenlenen bilgi yarışmasında ikincilik ödülünü kazandılar.

Nis

Okulumuz öğrencileri ilçemizde düzenlenen geleneksel çocuk oyunları yarışmasında ilçe birincisi oldular.

Mrt

Okulumuzda Nevruz Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerinden Havva Figen CANGÜVEN ilimizde düzenlenen "Vatan ve Şehitlik" konulu resim yarışmasında 2.lik ödülü kazanmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin kendi yapmış oldukları bileklikler satılarak ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardımda bulunuldu.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yılı okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü için okulumuzda tören yapıldı.

Ock

Türkiye geneli ve il genelinde yapılan denemelerde dereceye giren öğrencilerimiz.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

3/B Sınıfı öğrencileri oyuncaklarını sergiliyor.

Okulumuz 3/B sınıfında tasarruf konulu afişler hazırladık.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI

Ekm

3/B Sınıfı başkanını seçiyor..

Ekm

Codeweek Haftası Kapsamında öğrencilerin eğlenceli bir şekilde kodlamayı öğrenmeleri için algoritmayla şekil bulma ve boyama etkinliği düzenlenmiştir.